Öppningshelg i Skåne!

Idag firar BrickbandMuseum 6 år! 🇸🇪
Vilken resa med samlingen av vackra, praktiska band ! Från öppningen 2018 i veteranhusvagn i Skåne – till Öland och Himmelsberga Museum och sedan en egen lokal i Södra Möckleby – och retur till norra Skåne 2024. Nu har vi landat, äntligen, alla brickbanden, överintendent Maggie och jag, i ‘vårt’ 200 år gamla hus på släktgården ‘Truttatorp’ utanför Vittsjö 🌞
Det har varit en mycket trevlig öppningshelg! Inte så många gäster, men vilka snälla människor som tog sig tid för pratstund ock kaffe ☕ Jag har kanske fattat att det är väldigt nördigt och smalt med brickband, och att museet ligger långt ute på landet, men nisch har absolut ett berättigande!
Utan sköna människor kring mig, hade inte resan varit möjlig: min bästis på Öland, Maria, som hjälpte mig packa där, min bästis i Skåne, Lars, som ger mig denna möjlighet på sin släktgård – och har hjälpt med allt tungt, min bästis i Danmark, Susan, som kom hit och bl a slog i 200 spikar så att brickbanden kunde hänga fint – och inte minst mamma Lone och syster Bettina som via telefon har gett mig pepp och som är stolta över vad jag förmår. Love you all ❤️❤️❤️ Tack också alla goda följare och vänner som gillar mina inlägg – det får mig att tro att jag inte är helt ute å cykla. Hurra för lilla BrickbandMuseum, hurra för textilt kulturarv!
Nämnde jag, att det är BrickbandensDag idag ? 😁
Malene 🦋 🌱


#museumlover #hemmaiSkåne #brickbandensdag #lycklig

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *